Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Aardappelpuree
- 1000 g water
- 800 g bloemige aardappelen, geschild, in stukken (2-3 cm)
- 75 g gezouten boter, in blokjes
Soezendeeg
- 115 g water
- 25 g gezouten boter, in blokjes
- ¼ tl zout
- 80 g bloem
- 2 eieren, medium (53-63 g)
Bakken
- 3 eierdooiers, medium
- 1 tl zout
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 244.2 kJ / 58.4 kcal
- Eiwitten
- 1.1 g
- Koolhydraten
- 6.4 g
- Vetten
- 3.2 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25 min
Kerst stol
2 godz. 20 min
Hartige cheesecake met kruiden en pistachenoten
Brak ocen
Gestoomd paaslam met groentjes
Brak ocen
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
Brak ocen
Aardbeien curryketchup
Brak ocen
Gekruide kersenbrioche-krans
2 godz. 20 min
Verse zomerse loempia’s
30min
Siciliaanse garnalensalade
40min
Venusschelpen op zeemanswijze
30min
Kaascrackers
2h 30min
Gestoomde knoedels met kool en varkensvlees
1 godz. 35 min