Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Aardappelpuree
- 1000 g water
- 800 g bloemige aardappelen, geschild, in stukken (2-3 cm)
- 75 g gezouten boter, in blokjes
Soezendeeg
- 115 g water
- 25 g gezouten boter, in blokjes
- ¼ tl zout
- 80 g bloem
- 2 eieren, medium (53-63 g)
Bakken
- 3 eierdooiers, medium
- 1 tl zout
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 244.2 kJ / 58.4 kcal
- Eiwitten
- 1.1 g
- Koolhydraten
- 6.4 g
- Vetten
- 3.2 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mousse van tonijn
10 dk
Rode kool cups met kip
25 min
Champagne crème cake
Geen beoordelingen
Gevulde seitanrol met champagnerijst
Geen beoordelingen
Schiacciata met gerookte zalm
Geen beoordelingen
Ingemaakte citroenen
Geen beoordelingen
Kalkoenburgers
Geen beoordelingen
Knoedels met chocoladekern en kersensaus
1 Std. 30 Min
Kipfricassee
Geen beoordelingen
Groenteflan
1h 35min
Burgers van aardappelbeignets en spinazie
35min
Mousse van ham
10 dk