Apparaten en Accessoires
Rabarber en gember gin fizz
Voorbereiding 10min
Totaal 336u. 10min
4 glazen
Ingrediënten
Rabarber en gember geïnfuseerde gin
-
rabarber (± 2-3 stengels), geschild en in stukken (3-4 cm)200 g
-
verse gember in stukken10 cm
-
gin naar keuze (zie tip)700 g
Rabarber en gember gin fizz
-
diepgevroren aardbeien150 g
-
gemberbier koud250 g
-
ijsblokjes om op te dienen (optioneel)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 glas
Natrium
12.8 mg
Eiwitten
0.4 g
Calorieën
351.5 kJ /
83.7 kcal
Vetten
0.1 g
Vezels
1.1 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
7.7 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Rabarber
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Baeckeoffe herzien door Eric Guérin
Geen beoordelingen
Gestoomde pesto broodjes
Geen beoordelingen
Cashew schenkroom
Geen beoordelingen
Vegetarische hamburger
45min
Griekse yoghurt met honing en walnoten
12u. 20min
Kweeperentaart
8u.
IJssandwich
Geen beoordelingen
Thaise garnalenbouillon, kruidige appeltjes
1u. 15min
Pistache Crème Brûlée
Geen beoordelingen
‘Îles Flottantes’ in White Chocolate Cream and Roses
Geen beoordelingen
Curryketchup
30min
Citroencurd
1u.