Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tarator
- 30 g di gherigli di noci
- 2 - 3 spicchi di aglio
- 10 g di aneto fresco, le foglioline lavate ed asciugate + q.b.
- 250 g di cetrioli, pelati a pezzi
- 380 g di yogurt greco bianco, non zuccherato
- 1 cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- 5 g di succo di limone, spremuto fresco
- 50 g di olio di oliva + q.b.
- 600 g di peperoni rossi, puliti e a listarelle
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 750.5 kJ / 179.3 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 7.9 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 1.4 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 335.3 mg
Alternatieve recepten
Pasta tikka
1 Std.
Bistecche di scamone con purè di cipolle stufate e salsa allo sherry
Geen beoordelingen
Dim sum di verdure
1 Std. 30 Min
Insalata di cetrioli e germogli d soia verde
Geen beoordelingen
Club Sandwich al pane nero e speck con cavolo stufato
4h
Condimento al lime per macedonia di frutta
10 min
Focaccia sarda ai pomodori (Fogazza cun tamatiga)
3h
Ananas al cartoccio
1 Std.
Polpettone in salsa di cipolle
1 Std.
Torta sfoglia alle mele
1 Std. 30 Min
Fileja tropeani
2h
Tortilla di patate al vapore
45 Min