Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 funghi portobello freschi (circa 300 g), puliti, senza i gambi
- 4 spicchi di aglio
- 80 g di aceto balsamico
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di cumino in polvere
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 1 cucchiaino di paprika in polvere, affumicata
- ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 40 g di salsa barbecue
- 1 scalogno a metà
- ¼ di cucchiaino di peperoncino rosso secco
- 3 rametti di coriandolo fresco, le foglie lavate
- 10 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 25 g di succo di limone, spremuto fresco
- ½ cucchiaino di origano secco
- 300 g di polpa di avocado a pezzi (1-2 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1541.8 kJ / 368.5 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 21.5 g
- Vetten
- 31.5 g
- Verzadigd vet
- 4.5 g
- Vezels
- 7 g
- Natrium
- 489.3 mg
Alternatieve recepten
Salsa guacamole
10 Min
Patate dolci e chili di fagioli neri
40 Min
Ramen giapponese
1 Std. 40 Min
Guacamole Tex-Mex
5 Min
Gazpacho alle pesche e cipolla rossa di Tropea
1 Std. 10 Min
Ramen giapponese (TM6)
5 Std.
Gazpacho arancia e carote con chantilly all'aneto
25 Min
Riso basmati, fave e piselli
1 Std. 30 Min
Vinaigrette zenzero e limone
5 Min
Marinatura al pompelmo rosa e paprika
20 Min
Sauté veloce di verdure al burro di arachidi
30 Min
Curry di verdure all'indiana (Bimby Friend)
50 Min