Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di olio di oliva
- 6 funghi shiitake secchi, ammollati in acqua tiepida per 10 minuti, poi strizzati, a pezzi (0.5x2 cm)
- 100 g di carote, pelate e a pezzi (1x3 cm)
- 200 g di foglie di cavolo verza a pezzi (1x3 cm)
- 150 g di funghi cardoncello freschi a pezzi (1x3 cm)
- 300 g di vermicelli di riso
- 50 g di salsa di soia dolce
- 20 g di salsa di ostriche
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- 60 g di sedano a pezzi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1606 kJ / 383 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 79 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Curry vegetariano
35 Min
Noodles con verdure al curry
35 Min
Curry di lenticchie alla cingalese (Dahl)
30 min
Vermicelli di riso con carne e verdure
30 min
Zuppa di noodles vegetariana alla vietnamita
1h 20 min
Zuppa di uova e tofu
55 min
Zuppa di miso con verdure
30 min
Ramen
14h 30min
Spezzatino di tofu e maiale dello Sichuan
20 Min
Vermicelli cinesi con gamberi
1h 15min
Zuppa di tofu e verdure
50 min
Zuppa di miso con soba
55 min