Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Slow-cooked Beef Short Rib
- 50 g carrot, peeled, cut in pieces (3 cm)
- 20 g shallot, halved
- 35 g leek, white part only
- 35 g sunflower oil
- 250 g beef meat pieces, sinew free
- 400 g beef short ribs (2 x 200 g pieces)
- 1200 g water
- 1 tsp cornflour, mixed with 1 tsp water (optioneel)
Beetroot Purée
- 150 g raw beetroot, peeled, cut in pieces (3 cm)
- 20 g red wine
- 80 g beetroot juice
- 10 g apple cider vinegar
- 10 g caster sugar
Cippolini Onions
- 1000 g water
- 50 g unsalted butter, diced
- 10 g salt
-
3
cippolini onions (approx. 70 g each), peeled
of spring onions, large, white bulb only
Serving
- 1 tsp sunflower oil
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 5212 kJ / 1245.7 kcal
- Eiwitten
- 53.6 g
- Koolhydraten
- 25.8 g
- Vetten
- 102.5 g
- Verzadigd vet
- 46.8 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 2262.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bern-style Rösti (TM6)
40min
Root Vegetable Röstis (TM5)
50 Min
Gochujang seafood risotto
1h
Spaghetti alla Carbonara
30min
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
1u. 15min
Cod with Citrus Butter; Warm Chocolate Chip Muffins
Geen beoordelingen
Crêpes Suzette
35 Min
Chicken Salad with Mint Vinaigrette
1h
Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce
15min
Celeriac Remoulade (TM5)
10 Min
Slow-cooked Oxtail with Parmesan Polenta
8 Std. 40 Min
Aïoli
5 Min