Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Slow-cooked Beef Short Rib
- 50 g carrot, peeled, cut in pieces (3 cm)
- 20 g shallot, halved
- 35 g leek, white part only
- 35 g sunflower oil
- 250 g beef meat pieces, sinew free
- 400 g beef short ribs (2 x 200 g pieces)
- 1200 g water
- 1 tsp cornflour, mixed with 1 tsp water (optioneel)
Beetroot Purée
- 150 g raw beetroot, peeled, cut in pieces (3 cm)
- 20 g red wine
- 80 g beetroot juice
- 10 g apple cider vinegar
- 10 g caster sugar
Cippolini Onions
- 1000 g water
- 50 g unsalted butter, diced
- 10 g salt
-
3
cippolini onions (approx. 70 g each), peeled
of spring onions, large, white bulb only
Serving
- 1 tsp sunflower oil
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 5212 kJ / 1245.7 kcal
- Eiwitten
- 53.6 g
- Koolhydraten
- 25.8 g
- Vetten
- 102.5 g
- Verzadigd vet
- 46.8 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 2262.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Retro prawn cocktail
20min
Poached Cod with Beurre Blanc and Tenderstem Broccoli
1sa 20 dk
Rosemary Mashed Root Vegetables
45 min
Steamed Pears with Chocolate Cardamom Sauce
40 min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 min
BBQ Seasoning
Geen beoordelingen
Pea and Lardo Soup
1h 5min
Slow-cooked Veal Stew
2h 10min
Lemongrass and mint prosecco
1sa
Moroccan Lamb with Chopped Salad
13 Std. 15 Min
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2sa
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1sa 10 dk