Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 chiles guajillo, sin tallo y sin semillas
- 6 chiles morita, sin tallo y sin semillas
- 4 dientes de ajo, pelados
- 100 g de cebolla blanca, en trozos
- agua, para cocinar
- 1 ½ cdita de sal
- 1 cdita de pimienta negra molida
- ½ cdita de comino en polvo
- 20 g de vinagre blanco
- 1200 g carne de conejo en piezas
- Voeding
- per 1200 g
- Calorieën
- 8668.8 kJ / 2071.9 kcal
- Eiwitten
- 257.2 g
- Koolhydraten
- 95.3 g
- Vetten
- 73.4 g
- Verzadigd vet
- 21.1 g
- Vezels
- 29.8 g
- Natrium
- 4086.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Entomatado de res con verdolagas
1hod.
Sopa de hongos con huitlacoche
25min
Marlín ahumado en escabeche (Black Diamond)
10min
Pollo en salsa de huitlacoche
45min
Nieve de nopal con limón
5min
Chiles en escabeche
1hod.
Chiles rellenos de chicharrón en salsa de frijol negro
1hod.
Mole de olla
35min
Salsa de chile de árbol seco
20min
Salsa de xoconostle y morita asado
20min
Agua de tamarindo
40 Min
Bacalao a la Vizcaina
1 Std. 15 Min