![Estofado de pescado Estofado de pescado](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/DCCC2B75-3D39-4576-8A6F-BC66660AFF74/Derivates/C1B67A10-0607-4F10-8773-4D2320CE34E2.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g de filetes de pescado
- 1 ½ cucharadita de sal
- 1 pizca de pimienta negra molida
- 2 limones, sólo el jugo
- 10 g de hojas de perejil fresco
- 500 g de agua
- 100 g de cebolla
- 20 g de mantequilla
- 30 g de aceite de oliva
- 50 g de vino blanco
- 200 g de leche
- 1 cucharada de harina
- 2 yemas de huevo
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1625 kJ / 387 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 0 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pescado en caldo de arroz con verduras
35min
Estofado cremoso de pollo en mostaza
40min
Pechugas rellenas con salsa de almendras
45 min
Pastel de carne relleno y arroz a la espinaca
45 min
Filete relleno
40min
Salmón en salsa de naranja y mostaza
30 min
Pescado y papas en salsa de jitomate
50 min
Sopa cremosa de pollo con verduras
40min
Albóndigas de atún
1 godz. 20 min
Lomo de cerdo en salsa de jitomate con albahaca y Arroz al limón
1 godz.
Filete de res con salsa de jamaica
50 min
Atún con salsa Vierge
50 min