Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Aderezo
-
1 ½
cdita de mostaza en polvo
of 1 ½ cda de mostaza Dijon - 1 cdita de sal fina
- ½ cdita de pimienta molida
- 60 g de jugo de limón, recién exprimido
- 120 g de aceite de oliva
- 1 ½ cdita de concentrado de caldo de pollo
- 1 cdita de salsa maggi
Verduras
- 1200 g de agua
- 1 cdita sal marina
- 400 g de coliflor, en floretes
- 250 g de ejotes, sin tallo, cortados por la mitad
- 180 g de jitomate cherry, cortados por la mitad
- 40 g de cebolla morada, fileteada
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 693 kJ / 165 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ejotes almendrados
30 Min
Cazuela de panela con espinacas y caldillo
30 Min
Calabacitas con elote y cilantro
20 Min
Aguacates rellenos de atún
20 Min
Ensalada de garbanzos
20 Min
Tortitas de ejotes con salsa de chiles rojos
40 dk
Tinga de col
35 dk
Pesto de espinacas y nueces
5 Min
Ceviche de marlin
25 Min
Salmón a la naranja con cuscús de brócoli
25 Min
Ensalada tricolor
15 Min
Taboule de coliflor
15 Min