Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 dientes de ajo, pelados
- 10 g de jengibre, pelado, en rebanadas (2 mm)
- 60 g de aceite de ajonjolí
- 20 g de azúcar
- 1 cda de vinagre de arroz
- 40 g de salsa de soya
- 150 g de pimiento rojo, en bastones (aprox. 5 cm x 1 cm)
- 200 g de pak choi ( acelga china), en trozos (2-3 cm)
- 50 g de cebolla morada, en rebanadas (0.5 cm)
- 400 g de carne molida p. ej. carne de cerdo, de res, de pollo o de pavo
- ½ cdita de sal
- 20 g de salsa de ostión
- 400 - 460 g de fideos udon
- 20 g de cebolla cambray, en rebanadas (2 mm)
- 20 g de ajonjolí tostado, para decorar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 3643.9 kJ / 870.9 kcal
- Eiwitten
- 34.4 g
- Koolhydraten
- 93.3 g
- Vetten
- 39.4 g
- Verzadigd vet
- 10.4 g
- Vezels
- 5.8 g
- Natrium
- 1085.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Marlin en escabeche estilo Sinaloa
20 min
Chilaquiles Poblanos con Pollo
35 min
Donas de sushi
50 min
Udon con tempeh en caldo picante TM6
5 Std. 40 Min
Guacamole
10min
Jocoque con pepino
5min
Pollo al curry de coco con arroz
45 min
Poke bowl vegetariano
50 min
Nasi goreng (arroz frito)
40min
Pastel de sushi
1h
Bowl de atún y aguacate
50 min
Ramen de curry rojo con pollo
35 min