Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de arroz glutinoso
- agua, para remojar
- 800 g de agua
- 400 g de leche de coco
- 60 g de azúcar
- 1 cdita de sal
- leche de coco, para engrasar
- 5 g de fécula de maíz
- 600 g de mango, en rebanadas finas (aprox. 5 mm)
- 2 cdas de ajonjolí tostado
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 1985.9 kJ / 474.7 kcal
- Eiwitten
- 6.8 g
- Koolhydraten
- 81.4 g
- Vetten
- 11.9 g
- Verzadigd vet
- 9.8 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 404.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Horchata de avena
10 min
Chilaquiles Rojos
25 menit
Atole champurrado
20 min
Porchetta al horno con salsa de ciruela
Geen beoordelingen
Ravioles de cítricos y menta con jitomates cherry confitados.
1h 40min
Kipe de arroz
1 Std. 30 Min
Atole de Nutella
15 dk
Agua de Horchata
10 min
Soya al pastor
40 Min
Atole de canela
35 Min
Champurrado del puesto de tamales
15 dk
Chocolate santafereño
10 min