Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g de queso parmesano, en trozos
- 2 ramitas de romero fresco (aprox. 10 cm de largo), solamente las hojas
- 2 ramitas de tomillo fresco, solamente las hojas
- 80 g de cebolla amarilla, en trozos
- 2 dientes de ajo, pelados
- 20 g de aceite de oliva extra virgen
- 150 g de pancetta, en cubos (1 cm)
- 2 ramas de apio, en cubos (1 cm)
- 1 zanahoria, en cubos (1 cm)
- 100 g de calabacita, en cubos (1 cm)
- 400 g de jitomate triturado, enlatado
- 400 g de garbanzo blanco, enlatado, escurridos y enjuagados
- 400 g de frijol negro entero, enlatado, escurridos y enjuagados
- 400 g de frijol bayo entero, enlatado, escurridos y enjuagados
- 400 g de agua
- 1 cubo de caldo de verduras
- 1 cdita de hojuelas de chile seco
- 6 rebanadas de pan campesino, de costra
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1564 kJ / 372 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa de habas
2 Std.
Sopa de garbanzo, kale y calabacita
30min
Sopa de frijol con quinoa
1 Std.
Frijoles negros
14h
Arroz al cilantro
35min
Sopa de frijol bayo con cilantro
30min
Sopa de lentejas con camote y pasta
35min
Sopa de garbanzos (Revithia)
1hod. 40min
Estofado Africano occidental de maní
50 Min
Sopa de acelgas con quinoa
1 Std.
Frijoles charros
35min
Frijoles de la olla
2 Std.