Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de cebolla, en mitades
- 1 diente de ajo, pelado
- 15 g de mantequilla sin sal
- 150 g de tocino ahumado rebanado, en pedazos (2.5 cm)
- 480 g de hongos, frescos, en cuartos
- 480 g de muslos de pollo, sin hueso y sin piel, en cubos (5 cm)
- ½ cdita de sal fina, o al gusto
- 1 pizca de pimienta negra molida, o al gusto
- 15 g de hongos porcini deshidratados
- 15 g de hojas de perejil fresco
- 45 g de mantequilla sin sal, en cubos
- 45 g de harina de trigo
- ½ cdita de pimienta blanca molida, o al gusto
- ½ cdita de paprika
- 270 g de agua
- perejil fresco, para decorar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2143 kJ / 510 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 38 g
- Verzadigd vet
- 17 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 899 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Puré de papa y camote con chile morita
45min
Sal de tomillo
5 min
Camarones en salsa de piña con arroz basmati TM6
1h 20 min
Pollo al vino (Coq au Vin) TM6
2h 15min
Estofado de res con fantasmas de puré de papa
1h 30min
Filete de res con arroz, almendras y arándanos TM6
1h 40min
Pollo teriyaki
30min
Pescado al horno con camarones, verduras y arroz basmati TM6
1h
Filete de res con dos salsas
40min
Tortitas de pescado estilo tai
45min
Estofado de res y cerveza con puré Colcannon en cocción lenta TM6
5h 5 min
Res con salsa de hongos en cocción lenta TM6
3 Std. 55 Min