Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de vinagre balsámico
- 1 cucharada de azúcar morena
- 5 g de romero, fresco
- 260 g de harina
- 130 g de mantequilla sin sal y en cubos
- 3 huevos
- 1 yema de huevo
- 1 cucharada de agua
- 1 cucharadita de sal fina
- frijol negro seco, crudo
- 150 g de queso feta
- 90 g de jitomate deshidratado en aceite
- 1 rama de albahaca, sólo las hojas
- 70 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 30 g de leche
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 1550 kJ / 369 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tapenade rústico
10min
Risotto de calabacita
25min
Scones con mantequilla de frambuesa
25min
Quiche lorraine
45 min
Minestrone
45 min
Quiche Lorraine
1ч. 20 мин.
Shepherd's pie
1 godz. 10 min
Quiche de setas con guajillo
1ч. 30 мин.
Quiche de espinacas con tocino
2ч.
Crema de jitomate
30 min
Pay de atún
1h 40min
Fideo seco en salsa de chiles
35 min