![Esponjado de guanábana en salsa de zarzamoras Esponjado de guanábana en salsa de zarzamoras](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/c791470e-c973-4425-aa3d-7feedb716e39/Derivates/6fdf02f3-7824-49c6-aa7b-59eaf0be244f.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Esponjado de guanábana
- aceite vegetal, el necesario para engrasar
- 300 g de guanábana, solo la pulpa
- 120 g de azúcar
- 10 g de jugo de limón, recién exprimido
- 80 g de agua
- 3 claras de huevo (aprox. 90 g)
- 1 ½ sobres de grenetina en polvo
Salsa de zarzamoras<br>
- 250 g de zarzamoras frescas
- 80 g de piloncillo molido
- Voeding
- per 10 porciones
- Calorieën
- 4460 kJ / 1062 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 247 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 20 g
- Natrium
- 197 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lomo de cerdo en salsa de tamarindo
1 Std.
Arroz frito
40 Min
Aderezo de jengibre y naranja
5min
Chocolate santafereño
10min
Desayuno en cama: Jugo, fruta y huevos benedictinos TM6
1 Std.
Espuma de frutos rojos
10min
Salsa catsup TM6
1ωρ. 15 λεπτ.
Salsa dulce de pera, jengibre y naranja
30min
Mousse de mango
15 dk
Pastel de pistache
1sa 20 dk
Arroz con leche borracho
3h
Pastel de chocolate con avellanas
2 godz. 40 min