Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Esponjado de guanábana
- aceite vegetal, el necesario para engrasar
- 300 g de guanábana, solo la pulpa
- 120 g de azúcar
- 10 g de jugo de limón, recién exprimido
- 80 g de agua
- 3 claras de huevo (aprox. 90 g)
- 1 ½ sobres de grenetina en polvo
Salsa de zarzamoras<br>
- 250 g de zarzamoras frescas
- 80 g de piloncillo molido
- Voeding
- per 10 porciones
- Calorieën
- 4460 kJ / 1062 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 247 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 20 g
- Natrium
- 197 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lomo de cerdo en costra de cacahuate
1h 30min
New York con salsa bernesa
45h
Lomo de cerdo en salsa de tamarindo
1h
Almojábanas
50min
Pollo con mole verde
1h
Aguacates rellenos de jaiba
1h
Pescado en salsa criolla con leche de coco
35min
Margarita de guanábana
5min
Affogato de plátano asado TM6
10 Std. 55 Min
Pan francés con compota de jengibre, pera y moras
40min
Chocolate caliente con chile
10min
Sopa de lima yucateca
40min