Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 filetes de sirloin de res, (aprox. 180-200 g c/u, 3 cm de grosor)
- 1 cdita de sal de grano, o al gusto
- ¾ cdita pimienta negra molida, o al gusto
- 4 ramitas de tomillo fresco
- agua, para sumergir las bolsas
- 1400 g de agua (aprox.), asegúrese que la bolsa esté completamente sumergida
-
30
g de jugo de limón recién exprimido
of 30 g de vinagre blanco - 50 g de echalot
- 1 - 2 ramitas de estragón fresco, solamente las hojas
- 50 g de vino blanco seco
- 1 cda de vinagre de vino blanco
- 200 g de mantequilla sin sal, en cubos
- 4 yemas de huevo
- 1 cdita de sal, o al gusto
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 4835.1 kJ / 1155.6 kcal
- Eiwitten
- 70.9 g
- Koolhydraten
- 4.5 g
- Vetten
- 92.9 g
- Verzadigd vet
- 46.8 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 1254.1 mg
Alternatieve recepten
Lomo de cerdo en salsa de tamarindo
1 godz.
Mantequilla de ajo y echalote
10min
Camarones en salsa de piña con arroz basmati TM6
1 Std. 20 Min
Echalots dorados 250 g
25min
Muslos de pollo Teriyaki Al vacío TM6
2h 5min
Lomo de cerdo envuelto en tocino y mantequilla bbq Al vacío TM6
1 godz. 45 min
Palanqueta de cacahuate TM6
1 Std. 30 Min
Salmón teriyaki Al vacío
1 Std. 20 Min
Filete Wellington
2h 10 min
Carpaccio de betabel con burrata (Pelar)
1 godz. 25 min
Crème brûlée de café TM6
15min
Filete de res con mantequilla de ajo a las hierbas Al vacío TM6
2 godz. 15 min