Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de queso parmesano, en trozos
- 50 g de echalot, en mitades
- 150 g de bulbo de hinojo, en trozos
- 20 g de aceite de oliva
- 320 g de arroz arborio
- 100 g de vino blanco
- 700 g de agua
- 1 cubo de caldo
- ½ - 1 cucharadita de sal, al gusto
- 1 cucharadita de pimienta negra molida
- 1 cucharada de ralladura de limón amarillo
- 350 g de filetes de salmón fresco, sin hueso, en trozos (3 cm)
- 30 de mantequilla sin sal, en trozos
- 1 cucharada de eneldo fresco, picado, para servir
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2605 kJ / 618 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 1.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto de camarón y espárragos
45min
Tártara de Salmón
25 λεπτ.
Filete a la pimienta
20 λεπτ.
Camarones picantes con ajo y tomate cherry
35min
Risotto de calabacitas y espárragos
45min
Camarones saganaki con queso feta
35min
Tacos de lechuga
1ωρ.
Risotto de jitomate y pechuga de pollo con ricotta al limón
45min
Curry de pescado (Fish ambul thiyal)
1ωρ.
Risotto con parmesano
30 λεπτ.
Pasta al pesto con salmón
40 Min
Salmón en salsa de naranja y mostaza
30 λεπτ.