Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 cditas de sazonador de tomate
- 1 ½ cdita de sal fina, o al gusto
- ½ cdita de pimienta negra molida, o al gusto
- 4 filetes de pescado blanco, sin piel
- 15 g de hojas de cilantro, frescas
- 600 g de jitomate guaje, en cuartos
- 300 g de cebolla cambray, sin tallos
- 50 g de aceite de oliva
- ½ cdita de comino en polvo (optioneel)
- 100 g de leche de coco
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1404 kJ / 334 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 1275 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rollo de carne bajo en sodio
1 Std.
Pollo teriyaki
30 Min
Carne de res con brócoli en salsa asiática, fideos de arroz y pastel de naranja
1h 10min
Carne con té limón (Kuruma iraichchi) y roti de coco (pan plano)
1 Std. 40 Min
Pescado a la veracruzana
30 Min
Pollo Cantones con vegetales
35min
Pollo en mayonesa de ajonjolí tostado
25 Min
Pollo en mostaza y miel con puré de coliflor
50 Min
Pollo al jengibre y ajonjolí con fideos de calabacín
40 Min
Camarones en salsa de pimientos
25 Min
Pescado al horno con camarones, verduras y arroz basmati TM6
1 Std.
Pescado con salsa de morrón
45 Min