Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 cditas de sazonador de tomate
- 1 ½ cdita de sal fina, o al gusto
- ½ cdita de pimienta negra molida, o al gusto
- 4 filetes de pescado blanco, sin piel
- 15 g de hojas de cilantro, frescas
- 600 g de jitomate guaje, en cuartos
- 300 g de cebolla cambray, sin tallos
- 50 g de aceite de oliva
- ½ cdita de comino en polvo (optioneel)
- 100 g de leche de coco
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1404 kJ / 334 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 1275 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pescado a la veracruzana
30min
Pollo georgiano con bulgur
1 Std. 15 Min
Pescado con salsa de morrón
45min
Camarones en salsa de pimientos
25 menit
Pescado a la diabla
30min
Pescado marinado con salsa chermoula y ensalada de couscous
1h 20min
Camarones saganaki con queso feta
35min
Salmón con hongos y puré de papa
45min
Camarones en salsa de piña con arroz basmati TM6
1h 20min
Salmón en costra de almendras con tagliatelle de espárragos
35min
Salmón en salsa cremosa de champiñones con papas
50min
Atún con salsa Vierge
50min