Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de agua
- 500 g de coliflor, en trozos (3-4 cm)
- 1 - 2 pizcas de sal
- 1 - 2 pizcas de pimienta negra molida
- 30 g de echalot, pelado y en mitades
- 2 dientes de ajo, pelados
- 30 g de aceite de oliva
- 600 g de carne molida de res
- 200 g de jitomate, en trozos (3 cm)
- 1 cdita de sal
- ½ cdita de tomillo seco
- ½ cdita de albahaca seca
- ½ cdita de chile en polvo
- 1 cdita de orégano seco
- 80 g de puré de jitomate
- 60 g de crema (min 30% de grasa)
-
250
g de queso mozzarella, en trozos (1 cm)
of 250 g de queso mozzarella, rallado - 5 g de hojas de tomillo fresco
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2075.5 kJ / 496.1 kcal
- Eiwitten
- 29.1 g
- Koolhydraten
- 9.3 g
- Vetten
- 38.5 g
- Verzadigd vet
- 16.2 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 805.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Carne de res a la jardinera
40min
Cerdo con calabazas y elote (Coahuila)
35 Min
Pollo con pimientos rojos, cebolla y arroz basmati
1 Std.
Pierna de cerdo a las hierbas
40min
Pescado con salsa de morrón
45min
Pollo a la paprika en olla
45min
Filete de res con almendras
30 Min
Sopa de coliflor y pollo
40min
Quinoa al azafrán con pollo al horno en salsa de pimiento rojo y tomate
1 Std.
Arroz huérfano (Nuevo León)
1 Std.
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30 Min
Pescado al horno con camarones, verduras y arroz basmati TM6
1 Std.