Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de cebolla, en trozos
- 2 dientes de ajo, pelados
- 150 g de pimiento rojo, en trozos
- 30 g aceite de oliva y un poco más para cocinar
- 50 g de vino blanco
- 400 g de jitomate triturado
- 1 cdita de sal
- 1 pizca de pimienta negra molida
- 10 g de alcaparras
- ½ cdita de orégano seco
- 6 hojas de albahaca frescas, picadas
- 4 muslos de pollo, sin hueso, salpimentados (aprox. 800 g)
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1389 kJ / 332 kcal
- Eiwitten
- 37.8 g
- Koolhydraten
- 7.8 g
- Vetten
- 16.7 g
- Verzadigd vet
- 4.2 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 648 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tradición italiana de carne molida y coliflor
1h
Pollo con pimientos rojos, cebolla y arroz basmati
1h
Pollo a los cítricos en Varoma
1h 30min
Carne Guisada del Sur de Texas
1h 20 min
Estofado de res TM6
4h
Pollo al vino (Coq au Vin) TM6
2h 15 min
Estofado de pollo con chorizo y garbanzo
40min
Filete de res con arroz, almendras y arándanos TM6
1h 40min
Pollo a la cazadora
40min
Estofado de res y cerveza con puré Colcannon en cocción lenta TM6
5h 5min
Pollo en salsa de pimiento con calabacita y cuscús de feta
55min
Estofado de pollo en jitomate y albahaca
35min