Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g Leinsamen
- 340 g Wasser
- 60 g Öl und etwas mehr zum Einfetten
- 60 g Mandeln
- 140 g Mehl
- 2 TL Salz
- 50 g Zwiebeln, halbiert
- 100 g Porree, in Ringen (5 mm)
- 60 g grüne Paprika, in Stücken (2-3 cm)
- 60 g Babyspinat, frisch
- 210 g Sojadrink
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 TL Kurkuma, gemahlen
- 1 TL Zwiebelpulver
- 1 TL Paprika edelsüß
- ½ TL Pfeffer
- 110 g Kichererbsenmehl
- 120 g Cherry-Tomaten, halbiert
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1153 kJ / 276 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 4.7 g
- Natrium
- 613 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Veganes Paprika-Gulasch
45min
Karotten-Zucchini-Kuchen (vegan)
1h 10min
Hirse-Kichererbsen-Braten mit Kartoffelpüree
1h 10min
Spinat-Tomaten-Quiche
1h 45min
Vegane-Bällchen-Pasta
1h 30min
Vegane Albóndigas
45min
Vegane Paprika-Tarte
2h
Vegane Flammkuchen mit Rucola-Pesto
1h 25min
Veganer Shepherd's Pie
1h 40min
Vegane Blaubeer-Cheesecake-Muffins
1h 10min
Vegane Linsen-Lasagne
3h
Linsenbraten mit Süßkartoffel-Sellerie-Püree und Brokkoli
1h