![Vegane Käsesauce (zu Nudeln oder zum Überbacken) Vegane Käsesauce (zu Nudeln oder zum Überbacken)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/d74ad50a-e908-4f0c-bdc5-79fb6708c503/Derivates/7d5b9587-c8ac-495b-931c-424e8bfbd53d.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g Kartoffeln, mehligkochend, in Stücken
- 150 g Möhren, in Stücken
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 480 g Wasser
- 120 g Cashewkerne
- 1 TL Senf
- 2 TL Salz
- ½ TL weißer Pfeffer
- ¼ TL Muskat
- 4 geh. TL Hefeflocken
- 2 TL Zitronensaft
- 100 g Margarine
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1903 kJ / 454 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 34 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Veganaise - vegane Mayonnaise
15 Min
Vegane-Bällchen-Pasta
1 Std. 30 Min
Vegane Lasagne
1 Std. 50 Min
Veganes "Thunfisch" Baguette
15 Min
Parmesanersatz
15 Min
Schnittchen mit veganem Lachs
12h 30min
Hirse-Kichererbsen-Braten mit Kartoffelpüree
1 Std. 10 Min
Veganes Seitan-Geschnetzeltes mit Spätzle
8h
Veganes Wiener Saftgulasch
1 Std.
Linsen-Kartoffel-Puffer mit Cashew-Dip (vegan)
45 Min
Vegane Bolognese
50 Min
Vegane Mac and Cheese
1 Std.