Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 1000 g di latte
- 1 cucchiaino di sale
- 60 g di burro + q.b.
- 250 g di semolino di grano duro
- 2 tuorli
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1632 kJ / 390 kcal
- Eiwitten
- 15.3 g
- Koolhydraten
- 40.3 g
- Vetten
- 19.8 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spatzle agli spinaci
1 Std.
Gnocchi alla romana alla pizzaiola
2h 10min
Gnocchi alla romana
1 Std. 15 Min
Gnocchi verdi alla romana
1 godz. 20 min
Spätzle al formaggio
1 Std. 10 Min
Gnocchi alla romana miele, noci e gorgonzola
1 Std.
Gnocchi alla romana zucca e Gorgonzola
1h 40min
Gnocchi di patate
1 Std. 15 Min
Gnocchi alla romana alle erbe con pomodorini confit
2hod. 40min
Gnocchi bicolore
2h
Vitello tonnato
25h 30min
Gnocchi alla romana ai formaggi (senza uova)
2h