Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di carne secca svizzera (Bündner Fleisch), a pezzi
- 1 cipolla, tagliata a metà
- 150 g di porro, a pezzi
- 150 g di carota, pulita, a pezzi
- 100 g di sedano rapa, sbucciato, a pezzi
- 30 g di burro
- 80 g di orzo perlato
- 800 g di acqua
- 2 cubetti di dado di carne per brodo (per 0.5 l ciascun cubetto)
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe macinato + q.b.
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- ½ mazzetto di erba cipollina fresca, finemente tritata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1527 kJ / 367 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 25 g
Alternatieve recepten
Zuppa d'orzo grigionese
55 min
Zuppa di orzo con frittata e verdure a vapore
40 min
Minestra di patate dolci con spiedino di pollo
30 min
Zuppa di patate e lenticchie con speck
40 min
Zuppa di verdure con orzo perlato
1h 15min
Zuppa di farro alla contadina
50 min
Zuppa di rape
30 min
Zuppa di verdure
25 min
Minestra di pomodori con quark
25 min
Bundnerfleisch (zuppa d’orzo grigionese)
55 min
Minestrone d'orzo
1h
Minestra di carote e menta
35 Min