Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ limone, preferibilmente biologico
- 1 cucchiaino di senape di Digione
- ¾ cucchiaino di sale
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di aneto fresco
- 2 filetto di salmone, fresco, senza pelle (circa 100 g l'uno, spessore 3 cm) (vedere consigli)
- ¼ cucchiaino pepe bianco, in polvere
- ½ cucchiaino di aneto fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1850 g di acqua
- 150 - 200 g di bulbo di finocchio a fette sottili
- ½ di cipolla rossa a fette sottili (optioneel)
- ½ di mela, qualsiasi tipo a fette sottili
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1803 kJ / 430 kcal
- Eiwitten
- 31.3 g
- Koolhydraten
- 8.8 g
- Vetten
- 28.8 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Asparagi con salsa tartara al quark
50 min
Risotto alla milanese
30 min
Purea di patate
45 min
Filetti di manzo sottovuoto con burro alle erbe
2h 20 min
Sovracosce sottovuoto di pollo in salsa Teriyaki
2 Std. 10 Min
Korma alla pescatora
Keine Bewertungen
Manzo alla Stroganoff
45 min
Salmone con noodles di zucchine
25min
Pesto alla genovese
20 Min
Salmone con crema di avocado sottovuoto
1 Std.
Salmone sottovuoto con insalata di finocchi e mele
1h 20min
Pasta frolla dolce
1h 50 min.