Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vitello
- 1000 g di carne di vitello, senza nervi, in un unico pezzo (girello o magatello)
- 750 g di vino bianco, secco
- 250 g di acqua
- 2 foglie di alloro, fresche, lavate ed asciugate
- 4 chiodi di garofano
- 5 foglie di salvia fresca, lavate ed asciugate
- 1 cipolla piccola in quarti
- 1 carota piccola, pelata e a pezzi (2 cm)
- 1 gambo di sedano a pezzi (3-4 cm)
- 1 pizzico di sale
Salsa tonnata
-
300
g di olio di arachidi
of 300 g di olio di semi di mais - 200 g di tonno in scatola, sott'olio, sgocciolato
- 2 - 3 filetti di acciuga, sott'olio, ben scolati
- 15 - 20 g di capperi sotto sale, sciacquati e dissalati
- 25 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 1 cucchiaio di aceto bianco (optioneel)
- 3 tuorli d'uovo
Terminare la preparazione
-
1 - 2
cucchiaini di capperi sotto sale
of 4 - 5 cetriolini sott'aceto
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3181.9 kJ / 760.5 kcal
- Eiwitten
- 37.7 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 64.1 g
- Vezels
- 0.7 g
Alternatieve recepten
Purè di patate
45 Min
Roastbeef
35 dk
Purea di mele per la dispensa
Geen beoordelingen
Gnocchi di patate
1sa 15 dk
Besciamella
15 min
Crostata di marmellata
1h 10min
Polenta
1sa
Arrosto di lonza con purè di patate
1h 30min
Roastbeef
55min
Pesto alla genovese
20 dk
Polenta ticinese
45 Min
Focaccia al rosmarino
2sa 30 dk