Apparaten en Accessoires
Christy Tania's Vegan Hot Cross buns
Voorbereiding 15u.
Totaal 1u. 20min
16 portions
Ingrediënten
Buns
-
water240 g
-
vegetable oil plus extra to spray40 g
-
dried instant yeast40 g
-
caster sugar40 g
-
salt1 tsp
-
ground cinnamon (see Tips)1 tsp
-
nutmeg (see Tips)1 tsp
-
baker's flour400 g
-
sultanas150 g
-
dried currants40 g
-
dried apricots90 g
Piping
-
plain flour70 g
-
salt1 pinch
-
vegetable oil1 ½ tsp
-
water60 g
Syrup
-
water50 g
-
sugar50 g
-
vegan butter to serve
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
160 mg
Eiwitten
5.1 g
Calorieën
895.4 kJ /
214 kcal
Vetten
3.7 g
Vezels
2.5 g
Verzadigd vet
0.3 g
Koolhydraten
41.2 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Hot cross buns
9 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Vegetarian sausage rolls
40 Min
Seeded bread loaf
3 Std. 20 Min
Steamed ginger pudding
3 Std. 5 Min
Caramel feijoa upside down cake
1 Std. 10 Min
Cashew pouring cream
35 Min
Vegan custard
15 Min
Lime sour cream bundt cake
50 Min
Kumara sausage rolls
1 Std. 15 Min
Quick fruit sponge
35 Min
Quick almond biscuits
35 Min
Citrus marmalade
2 Std. 20 Min
Lentil bolognese
30 Min