Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g amêndoa crua
- 80 g cebola
- 30 g azeite
-
70
g sumo de laranja
of 70 g sumo de laranja sanguínea - ¼ c. chá de canela em pó
- 2 c. chá de garam masala
- ½ c. chá de cominhos em pó
- 1 c. chá de curcuma em pó
- 30 g xarope de agave
- 50 g vinagre de vinho branco
- 60 g arandos secos (cranberries)
- 15 g coentros só as folhas, mais q.b. p/ guarnecer
- 2 c. chá de sal
- ½ c. chá de pimenta
- 250 g cevada perolada
- 1000 g água
-
3 - 4
laranjas s/ casca cortadas em fatias (5 mm aprox.)
of 3 - 4 laranjas sanguíneas s/ casca cortadas em fatias (5 mm aprox.)
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2221 kJ / 530.8 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 86.7 g
- Vetten
- 17.3 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 17.7 g
- Natrium
- 1187.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bulgur
35 min
Trigo sarraceno com cogumelos
25 min
Dahl de lentilhas, amêndoa e cebola roxa
2 godz. 40 min
"Bifes" de couve-flor com puré de feijão
25 min
Couve-flor e brócolos com molho de caju e especiarias
1h
Sopa miso
40 min
Salada quente de couve kale, feijão-branco, noz e bagas de goji
40 min
Salada quente de bulgur com abóbora
50 min
Caril Massaman de beringela vegan
50 min
Cevada com ratatouille
40 min
Húmus de curgete
15 min
Salada fria de quinoa e pepino
30 min