Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 - 4 pimientos rojos (250-300 g c/u)
- 2 dientes de ajo
- 2 cucharaditas de albahaca seca
- 100 g de zanahoria en trozos
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 150 g de aceitunas verdes sin hueso
- 60 g de tomates secos en aceite (escurridos)
- 30 g de filetes de anchoa en aceite
- 500 g de carne picada mixta
- 80 g de vino tinto
- 150 g de cebolla en cuartos
- 50 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de pimentón
- 400 g de tomate troceado en conserva
- 60 g de pasas sin semillas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1936 kJ / 462 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 26.2 g
- Vetten
- 31.7 g
- Verzadigd vet
- 19.1 g
- Vezels
- 5.9 g
- Natrium
- 659.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lubina al horno al estilo italiano con dip de pimientos asados y ensalada de hinojo
40 min
Smash burger taco
45 min
Espiral de lombarda y manzana
40 min
Ragout de pollo
45 min
Frittata de carne y verduras
45 min
Huevos escoceses con ensalada de col
50 min
Ensalada navideña de judías verdes con queso de cabra
40 min
Bocadillos de filetes rusos
20min
Cerdo empanado con patatas al horno, ensalada de col y salsa de wasabi con eneldo
50 min
Ensalada de patata y coliflor
1h 30min
Bacalao sous vide en cama de pimientos
1 godz. 15 min
Pimientos rellenos con salsa de tomate
2 godz. 15 min