Compatibele versies
Apple Mousse Crumble with Rosemary Ice Cream (Matthew Kenney) Metric
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rosemary Ice Cream
- 795 g oat milk
- 3 sprigs fresh rosemary
- 60 g sugar
- 200 g simple syrup (see Tip)
- ½ tsp xanthan gum
Apple Mousse
- 425 g water
- 1020 g apples, type Granny Smith (approx. 6 apples), peeled, cored, halved, each half cut into 4 wedges
- 215 g sugar, divided
- 1 tsp agar-agar
- non-stick spray oil
- 315 g chickpea liquid, canned (aquafaba)
- 2 tsp vegan whipping cream, e.g. Silk®
- 1 pinch cream of tartar
- ½ tsp xanthan gum
Toasted Oat Crumble
- 1 tsp fresh rosemary, leaves only, chopped
- 140 g brown sugar
- 70 g rolled oats
- 155 g all-purpose flour
- 1 tsp salt
- 155 g vegan butter, in pieces
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1847.8 kJ / 441.6 kcal
- Eiwitten
- 4.4 g
- Koolhydraten
- 82.5 g
- Vetten
- 11.6 g
- Verzadigd vet
- 3.2 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 347.4 mg
Alternatieve recepten
Miso soup, Sake seafood with rice
1 Std. 5 Min
Flourless Chocolate and Nut Torte (gluten free)
1 godz. 50 min
Fennel, Celery and Green Apple Salad (TM6)
Geen beoordelingen
Sambal Matah (Balinese Sambal)
20min
Virgin Watermelon Margarita
10 min
Spiced Vegan Pumpkin Cauliflower Soup
30min
Rustic homemade tofu
24h 30min
Crunchy Granola
Geen beoordelingen
Garlic Tahini Dip (Tarator)
5 menit
Peanut butter fudge sauce
20min
Naan Bread with Hummus (Hestan Cue™) Metric
1 Std. 55 Min
Berry Nice Gelato
10 min