Compatibele versies
Salada quente de couves-de-bruxelas com manga, abacate e ovos escalfados
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g chalota
- 140 g manga madura
- 140 g abacate
- 2300 g água
- 25 g azeite
- 60 g vinagre balsâmico branco
- 1 ½ c. chá de sal
- ½ - ¾ c. chá de pimenta
- 300 g couves-de-bruxelas cortadas em metades
- 200 g couve-flor, só os raminhos (2 cm aprox.)
- 200 g brócolos, só os raminhos (2 cm aprox.)
- 100 g couve kale s/ os talos, cortada em tiras (2 cm aprox.)
- 50 g vinagre branco
- 4 ovos
- 4 c. chá de sementes de linhaça
- 4 c. chá de semente de girassol
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1329.1 kJ / 317.7 kcal
- Eiwitten
- 13.9 g
- Koolhydraten
- 29.5 g
- Vetten
- 18.3 g
- Verzadigd vet
- 3.3 g
- Vezels
- 9.3 g
- Natrium
- 1022.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Baguete com carne e molho de ervas
40 dk
Conchas com salmão e vinagreta de citrinos e funcho
25 Min
Cuscuz de brócolos com caril de frango
45 Min
Salada de frango, pêssego e espinafres com noz
20 Min
Massa com molho de amendoim vegan
30 Min
Guisado de gengibre e tomate com camarão
35 dk
Taça de frango, vegetais e cuscuz
2h
Noodles de legumes com molho de atum
35 dk
Atum fresco com feijão-verde
30 Min
Curgete à Parmegiana
45 Min
Frango Tex-Mex e salada de quinoa
30 Min
Gratinado italiano de carne picada e couve-flor
1sa