Pimento recheado com arroz e salsa

Pimento recheado com arroz e salsa

4.3 3 beoordeling
Voorbereiding 10min
Totaal 55min
4 doses

Ingrediënten

  • cebolo (spring onion) cortado em pedaços
    30 g
  • azeite
    20 g
  • arroz integral (ver dica)
    250 g
  • pimentos vermelhos (250 g cada aprox.)
    4
  • sal
    1 c. chá de
  • caldo de legumes líquido caseiro (ver dica)
    500 g
  • azeitonas pretas s/ caroço cortadas em fatias
    12
  • salsa só as folhas
    20 g
  • pimenta preta
    3 pitadas de
  • vinho branco
    100 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 dose

Natrium 682.5 mg
Eiwitten 5.8 g
Calorieën 1436.3 kJ / 343.3 kcal
Vetten 6.8 g
Vezels 3.3 g
Verzadigd vet 1 g
Koolhydraten 59.3 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...