Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 dente de alho
- 40 g queijo cheddar
- 1600 g água
- 300 g batata p/ cozer, c/ casca, cortada em pedaços (4 cm aprox.) (ver dica)
- 350 g beterraba c/ casca, cortada em pedaços (4 cm aprox.) (ver dica)
- 5 c. sopa de azeite
- 1 gema de ovo
- ¼ c. chá de sal
- 3 pitadas de pimenta
- 90 - 130 g pão ralado, mais q.b. p/ panar
Dip de iogurte
- 150 g iogurte
- 1 c. sopa de azeite
- 1 c. chá de raspa de lima
- 2 pitadas de sal
- 2 pitadas de pimenta
- ½ ramo salsa picada p/ guarnecer
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 775.2 kJ / 185.3 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 15.1 g
- Vetten
- 12.5 g
- Verzadigd vet
- 2.5 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 199.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarte de farinha de grão e cebola roxa com salada morna
1h 5min
Salada de quinoa com tofu
55 Min
Tempeh teriyaki com legumes e arroz
40min
Massa com molho de amendoim vegan
30 Min
Shakshuka com pimento amarelo e abacate
25 Min
Tosta de salada de beterraba com queijo halloumi
40min
Húmus de curgete
15min
Salada quente de bulgur com abóbora
50 Min
Trufas de aveia e alfarroba
15min
Húmus
10min
Bulgur
35 Min
Bases - Béchamel vegan, molho de lentilhas e salteado de espinafres e cogumelos
2h 20min