Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 ½ c. chá de aneto, fresco
- 20 g sumo de limão (½ unid. aprox.)
- 1 c. chá de mostarda de Dijon
- ¾ c. chá de sal
- 20 g azeite
- 2 lombos de salmão s/ pele (150 g cada aprox., 3 cm grossura)
- ½ c. chá de pimenta
- ½ limão, só a casca cortada em tiras (1 mm x 3 cm aprox.)
- 1850 g água
- 30 g sumo de limão (½ unid. aprox.)
- 150 - 200 g bolbo de funcho, cortado em lâminas
- 30 g cebola roxa cortada em lâminas (optioneel)
- ½ maçã cortada em lâminas
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1803 kJ / 430 kcal
- Eiwitten
- 31.3 g
- Koolhydraten
- 8.8 g
- Vetten
- 28.8 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta de gengibre
15 Min
Papelotes de salmão com ervas aromáticas ao estilo mediterrâneo
40 min
Rosbife com molho de curgete e hortelã
1 Std.
Coxas de pato com molho de mirtilo e salteado de legumes
3 Std. 30 Min
Recheio de porco lento
5h 30 min
Creme de ervilhas com crème-fraîche e presunto estaladiço
1 Std.
Empada de ovo e ervas aromáticas
1 Std. 50 Min
Peito de pato com molho de laranja
2 godz. 20 min
Salmão com bulgur e molho de manga verde
35min
Lombinho de porco com molho de mostarda em sous-vide e cuscuz de ervilhas
1 Std. 40 Min
Ganso de vitela em slow cooking com cogumelos
5sa 20 dk
Pão com barriga de porco (Gua Bao)
1 Std. 20 Min