Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 ½ c. chá de aneto, fresco
- 20 g sumo de limão (½ unid. aprox.)
- 1 c. chá de mostarda de Dijon
- ¾ c. chá de sal
- 20 g azeite
- 2 lombos de salmão s/ pele (150 g cada aprox., 3 cm grossura)
- ½ c. chá de pimenta
- ½ limão, só a casca cortada em tiras (1 mm x 3 cm aprox.)
- 1850 g água
- 30 g sumo de limão (½ unid. aprox.)
- 150 - 200 g bolbo de funcho, cortado em lâminas
- 30 g cebola roxa cortada em lâminas (optioneel)
- ½ maçã cortada em lâminas
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1803 kJ / 430 kcal
- Eiwitten
- 31.3 g
- Koolhydraten
- 8.8 g
- Vetten
- 28.8 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bacalhau em sous-vide com risoto de beterraba e limão
2 Std. 10 Min
Pato confitado
20 Std.
Salada de funcho, aipo e maçã - TM6
Geen beoordelingen
Bolas de caramelo crocantes
5hod. 30min
Peito de peru com citrinos em sous-vide
3h 30min
Rolos de frango em sous-vide com chimichurri e salada de aipo e maçã
2 Std. 10 Min
Tarte de carne com cerveja
1h 40min
Bife com manteiga de ervas
2h 15 min
Filetes de peixe em papelote com pak-choi
40min
Peito de pato com molho de laranja
2h 20min
Frango com puré de maçã e aipo e pedaços de abóbora
40min
Ganso de vitela em slow cooking com cogumelos
5h 20min