Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de masa hojaldre
- crema (18% grasa), para barnizar
- 1 cda de mezcla de semillas (p. ej. pepitas, linaza, ajonjolí o girasol)
- 1 cda de mezcla de hierbas de olor secas
- 5 g de hojas de perejil fresco
- 100 g de cebolla blanca, en trozos
- 80 g de zanahoria, pelada y en trozos
- 2 dientes de ajo, pelados
- 1 cda de semilla de mostaza negra
- 20 g de apio, en trozos
- 30 g de aceite de oliva
- 350 g de papa, pelada y en cubos (3 cm)
- 100 g de agua
- 1 cda de concentrado de caldo de pollo
- 500 g de pechuga de pollo deshuesada y sin piel, en trozos (3 cm)
- 150 g de crema (min 30% de grasa)
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2807 kJ / 670.9 kcal
- Eiwitten
- 33.7 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 37.8 g
- Verzadigd vet
- 14 g
- Vezels
- 4.7 g
- Natrium
- 380.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pay de atún
1 godz. 40 min
Pay de aprovechamiento navideño
1 godz. 40 min
Puré de papa y camote con chile morita
45min
Goulash
1 godz. 40 min
Filetes al vino tinto para 2
55 dk
Tartaleta de calabaza y verduras
2 Std.
Quiche de pollo con jitomate con albahaca
1sa
Estofado de res con fantasmas de puré de papa
1h 30min
Albóndigas en salsa de tomate con arroz
1sa 15 dk
Puré de papas
50min
Croquetas de atún
1h 30min
Puré de papa y poro
40min