Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- aceite vegetal, para engrasar
- 100 g de harina de amaranto
- 1 cdita de polvo para hornear, copeteada
- 1 cdita de goma xantana
- 1 cda de miel de abeja
- 10 g de levadura seca
- 2 cdas de aceite vegetal
- 300 g de agua
- 30 g de nuez de la India, picada
- 100 g de azúcar
- 1 cdita de sal
- agua, para barnizar
- mezcla de semillas (p. ej. pepitas, linaza, ajonjolí o girasol), al gusto
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 669.2 kJ / 159.9 kcal
- Eiwitten
- 2.9 g
- Koolhydraten
- 24.9 g
- Vetten
- 6.1 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 346.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan de molde sin gluten
14 godz.
Pan sin gluten
1sa 40 dk
Bisquets sin gluten
1 godz. 30 min
Pan de molde sin gluten
1 godz. 30 min
Pan brioche sin gluten
2 Std. 50 Min
Bolillo sin gluten
2h
Chapati sin gluten
30min
Pan sin gluten
1sa 40 dk
Pan de caja sin gluten
2h
Pan de caja sin gluten
2h
Harina de arroz
5min
Harina sin gluten para todo uso
5min