Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1200 g de agua, para pelar
- 2 cdita de aceite de oliva extra virgen (ver tip)
- 960 g de papa, harinosa, en trozos (aprox. 5 cm de ancho)
-
300
g de caldo de res
of 300 g de agua con 1 cdita de concentrado de caldo de res en polvo - 4 huevos grandes, lavados para cocinar junto con las papas
- 1 cda de miel
- 4 cdas de mostaza Dijon
- 2 cdas de aceite de oliva extra virgen
- 2 tallos de apio, en rodajas finas
- 1 pepinillo, en cubitos pequeños
- 10 - 15 g de cebollín, picado
- ¼ cdita de pimienta negra molida, o al gusto
- paprika, para decorar, al gusto
- cebollín, picado, para decorar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 775.2 kJ / 185.3 kcal
- Eiwitten
- 4.7 g
- Koolhydraten
- 31.7 g
- Vetten
- 5.1 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 4.4 g
- Natrium
- 387.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pay de atún
1h 40min
Puré de papas al estilo Argentino
50min
Milanesas de res
1h 40min
Papas cambray al vapor (700-1200 g) en Varoma
45min
Puré de papa y camote con chile morita
45min
Puré de papa y poro
40min
Ensalada de brócoli y manzana con ternera
25min
Ensalada de pollo, durazno y espinacas con nueces
20min
Arroz con pollo al jengibre con salsa de cacahuate
1h
Fajitas de res con verduras salteadas
30min
Salpicón de pollo
25min
Papas cambray al vapor (300-600 g) en cestillo
35min