Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g lamsstoofvlees, ontbeend, vet verwijderd, in blokjes (3 cm)
- 1 el gemalen gember
- 1 tl komijnzaad
- 760 g water
- 50 g Madras currypasta
- 1 tl zout
- 150 g gedroogde kikkererwten
- water, om te weken
- 80 g uien, gehalveerd
- 30 g olijfolie
- 1 el groentebouillonpasta
- 400 g gehakte tomaten, uit blik
- 70 g droge rode linzen
- 60 g boerenkool, in kleine stukken (2-3 cm)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1847.2 kJ / 441.5 kcal
- Eiwitten
- 23.5 g
- Koolhydraten
- 29.4 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 8.7 g
- Vezels
- 5.9 g
- Natrium
- 559.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kip-miso stoofpot
1h 45min
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1 Std. 15 Min
Avocadosap met dadels
5 Min
Pizza lahmacun a la Turk
1sa
Sushi tacos
Žádné hodnocení
Koolstoofpot met kalkoen
Žádné hodnocení
Pozole Blanco (Mexicaanse soep)
Žádné hodnocení
İzmir Köfte - Gehaktballetjes uit Izmir
1 Std. 5 Min
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Žádné hodnocení
Sous-vide miso aubergine
2 Std. 45 Min
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2h 10min
Lamscurry
1sa