Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g lamsstoofvlees, ontbeend, vet verwijderd, in blokjes (3 cm)
- 1 el gemalen gember
- 1 tl komijnzaad
- 760 g water
- 50 g Madras currypasta
- 1 tl zout
- 150 g gedroogde kikkererwten
- water, om te weken
- 80 g uien, gehalveerd
- 30 g olijfolie
- 1 el groentebouillonpasta
- 400 g gehakte tomaten, uit blik
- 70 g droge rode linzen
- 60 g boerenkool, in kleine stukken (2-3 cm)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1847.2 kJ / 441.5 kcal
- Eiwitten
- 23.5 g
- Koolhydraten
- 29.4 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 8.7 g
- Vezels
- 5.9 g
- Natrium
- 559.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Couscous met kip, lam en pittige worstjes
1 Std. 10 Min
Tajine van lam met abrikozen en honing
1 Std. 30 Min
Vegan pudding
15 Min
Artisjokken met citroen-knoflookboter
1 Std.
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30 Min
Champignon en spinazie lasagne
Geen beoordelingen
Koolstoofpot met kalkoen
Geen beoordelingen
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
1 Std. 10 Min
Lamscurry en komkommer-munt couscous
9h
Worteltaart smoothie bowl
10 Min
Glutenvrij Focacciabrood
1 Std.
Oosters runderstoofpotje met parelcouscous
40 Min