Apparaten en Accessoires
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
Voorbereiding 25min
Totaal 16u. 50min
6 porties
Ingrediënten
-
lamsstoofvlees, ontbeend vet verwijderd, in blokjes (3 cm)500 g
-
gemalen gember1 el
-
komijnzaad1 tl
-
water760 g
-
Madras currypasta50 g
-
zout1 tl
-
gedroogde kikkererwten150 g
-
water om te weken
-
uien gehalveerd80 g
-
olijfolie30 g
-
groentebouillonpasta1 el
-
gehakte tomaten, uit blik400 g
-
droge rode linzen70 g
-
boerenkool in kleine stukken (2-3 cm)60 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
559.2 mg
Eiwitten
23.5 g
Calorieën
1847.2 kJ /
441.5 kcal
Vetten
26 g
Vezels
5.9 g
Verzadigd vet
8.7 g
Koolhydraten
29.4 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Comfort Food
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Hainan kip met rijst, groentesoep, gestoomd ei
Geen beoordelingen
Menu: Spaghetti in Notensaus en Ham Wraps met Groenten
Geen beoordelingen
Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap
Geen beoordelingen
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40min
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
55min
Kippenbouillon met broodknoedels
1u. 5min
Pizza met pistache pesto, stracciatella kaas en mortadella
3u. 10min
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1u.
Kantonese gebakken rijst met garnalen
50min
Caribische stoofschotel met kopjes van gestoomde rijst
9u. 15min
İzmir Köfte - Gehaktballetjes uit Izmir
1u. 5min
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
1u.