Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Blanched Vegetables and Vermicelli
- 1500 g water
- 100 g mung bean sprouts
-
85
g rice vermicelli
of 85 g cellophane noodles (glass noodles) - 100 g cabbage, cut in thin slices
Turmeric Chicken Soup
- 100 g Indonesian yellow spice paste, room temperature
- 1 free-range chicken (approx. 600 g), whole, feet and neck removed, cut into 8 pieces (see tips)
- 5 fresh kaffir lime leaves
- 3 fresh salam leaves
- 1 ½ tsp salt, adjust to taste
- 1 tsp chicken stock powder
- ¼ tsp ground white pepper
- 5 hard-boiled eggs, peeled, cut in halves
- 2 lime, cut in wedges
- 1 sprig Chinese celery, chopped, to garnish
- crispy fried shallots, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3225 kJ / 771 kcal
- Eiwitten
- 41 g
- Koolhydraten
- 55 g
- Vetten
- 49 g
- Verzadigd vet
- 16 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 1104 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gin cocktail with watermelon ice cubes
24 Std. 15 Min
Pork and Mushroom Wraps
30 Min
Steamed Chicken With Herbal Liqueur
2h
Veggie Pulp Crackers
11h 30min
Game Day Guacamole
1 Std.
Sparkling Lavender Lemonade
1h 10min
Shredded Beef in Brown Ale
10h 20min
Shrimp Aguachile
15min
Cuban-Spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 Min
Sautéing 14 oz Eggplant
35 Min
Pour Over Coffee
5min
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30 Min