Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Blanched Vegetables and Vermicelli
- 1500 g water
- 100 g mung bean sprouts
-
85
g rice vermicelli
of 85 g cellophane noodles (glass noodles) - 100 g cabbage, cut in thin slices
Turmeric Chicken Soup
- 100 g Indonesian yellow spice paste, room temperature
- 1 free-range chicken (approx. 600 g), whole, feet and neck removed, cut into 8 pieces (see tips)
- 5 fresh kaffir lime leaves
- 3 fresh salam leaves
- 1 ½ tsp salt, adjust to taste
- 1 tsp chicken stock powder
- ¼ tsp ground white pepper
- 5 hard-boiled eggs, peeled, cut in halves
- 2 lime, cut in wedges
- 1 sprig Chinese celery, chopped, to garnish
- crispy fried shallots, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3225 kJ / 771 kcal
- Eiwitten
- 41 g
- Koolhydraten
- 55 g
- Vetten
- 49 g
- Verzadigd vet
- 16 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 1104 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fast and Easy Stir Fried Mee Hoon (200 g)
20 min
Braised Mushroom With Broccoli And Beancurd Sheets
35 Min
Sup Sayur Campur (Mixed Vegetable Soup)
15 Min
Vegetable liquid stock (TM6)
3h 15min
Garlic, Olive Oil and Chilli Spaghetti
30 Min
Green mango shake
5 Min
Green Papaya Fish Soup
2 Std. 15 Min
Indonesian red spice paste
45 Min
Steamed Chicken With Green Ginger Sauce
45 Min
Bubur Jagung (Sweet Corn Porridge)
30 Min
Amarula coffee
10 Min
Soto Ayam (Turmeric chicken soup)
55min