Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 - 500 g de calabacín con piel
- 300 g de salmón fresco sin piel ni espinas (en dados de 2x2 cm)
- 20 g de aceite de oliva
- 50 g de vino blanco
- ½ pastilla de caldo de pescado
- ½ cucharadita de ras el hanout
- 100 g de nata
- pétalos de sal negros
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 219 kJ / 52 kcal
- Eiwitten
- 2.9 g
- Koolhydraten
- 0.7 g
- Vetten
- 4.1 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 10.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vichyssoise de guisantes con chispa
40min
Bacalao sous vide en cama de pimientos
1 Std. 15 Min
Cóctel especiado navideño
30 Min
Ensalada estilo tailandés con salsa de cacahuetes
30 Min
Enciende la magia
1 Std.
Tomate rosa a la plancha con pesto de eneldo
15min
Milhojas de patatas
1 Std. 30 Min
Bisque de langostinos a la vainilla
1 Std.
Langostinos all'arrabbiata
35 Min
Minipastel de pescado y marisco
40min
Bacalao con ensalada y vinagreta de mango (Al vacío)
20 Min
Arroz negro con calamares y gambones fritos (Cocción de arroz)
1 Std. 40 Min