Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
Esponja
- 140 g de leche
- 10 g de levadura prensada fresca
- 200 g de harina de fuerza
Buttermilk
- 70 g de leche
- 5 g de zumo de limón
Masa
- 80 - 100 g de azúcar
- 110 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos (y algo más para engrasar)
- 25 g de miel
- 15 g de vainilla líquida
- 1 huevo
- 1 yema de huevo
- 15 g de levadura prensada fresca
- 500 g de harina de fuerza
- 1 pellizco de sal
- 2 - 3 cucharadas de leche para pincelar
Glaseado
- 50 g de azúcar glas
- 10 g de agua
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 3433 kJ / 820 kcal
- Eiwitten
- 20.6 g
- Koolhydraten
- 121 g
- Vetten
- 27.7 g
- Verzadigd vet
- 15.4 g
- Vezels
- 5.7 g
- Natrium
- 79.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Roscón tres chocolates
4 Std. 15 Min
Galletas calientes de chocolate y nubes
1h 50min
Galletas maamoul rellenas de dátiles, pistachos y nueces
2h
Tarta crujiente de trufa y praliné de avellanas
14hod.
Glorias
1 Std. 30 Min
Pastel ruso con praliné de avellanas
3 Std. 20 Min
Brownies de café
1h 45 min
Grisinis trenzados
2 Std. 30 Min
Baklava de chocolate - Turquía
4h 45min
Bao buns de char siu con encurtido de zanahorias
4h
Bollos de nata con crema de avellana
4 Std. 50 Min
Cronuts con salsa de toffelate
6 Std.