Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
Esponja
- 140 g de leche
- 10 g de levadura prensada fresca
- 200 g de harina de fuerza
Buttermilk
- 70 g de leche
- 5 g de zumo de limón
Masa
- 80 - 100 g de azúcar
- 110 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos (y algo más para engrasar)
- 25 g de miel
- 15 g de vainilla líquida
- 1 huevo
- 1 yema de huevo
- 15 g de levadura prensada fresca
- 500 g de harina de fuerza
- 1 pellizco de sal
- 2 - 3 cucharadas de leche para pincelar
Glaseado
- 50 g de azúcar glas
- 10 g de agua
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 3433 kJ / 820 kcal
- Eiwitten
- 20.6 g
- Koolhydraten
- 121 g
- Vetten
- 27.7 g
- Verzadigd vet
- 15.4 g
- Vezels
- 5.7 g
- Natrium
- 79.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Trenza de leche
2h 30min
Tortas blandas de anís
1 godz. 20 min
Hot cross buns (Mini brioche de Pascua)
2h 30min
Roscón tres chocolates
4klst 15 min
Brioche con crumble (Challahs)
1 godz. 30 min
Pan de caja
2 godz. 15 min
Pastel de Rey (Bolo-rei escangalhado)
3 Std. 30 Min
Caracolas de manzana
2h 20min
Povitica
3 Std. 30 Min
Bollitos trenzados con pasas y almendras
2h 45min
Corona de brioche con crema de whisky
5 Std.
Rollos de brioche salados
1 godz. 20 min