Apparaten en Accessoires
Gekruide Marokkaanse linzensoep
Voorbereiding 15min
Totaal 40min
4 porties
Ingrediënten
-
ui cut in halves150 g
-
olijfolie40 g
-
gemalen gember1 tl
-
gemalen koriander1 tl
-
gemalen komijn1 tl
-
zoete paprikapoeder1 tl
-
gemalen zwarte peper plus extra to taste¼ tl
-
gemalen kaneel½ tl
-
gemalen kurkuma½ tl
-
gemalen cayennepeper¼ tl
-
gemalen nootmuskaat¼ tl
-
water750 g
-
2 volle tl groentebouillonpasta, huisgemaaktgroentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l)2
-
rode linzen100 g
-
tomatenblokjes uit blik800 g
-
gemalen zwarte peper plus extra to taste
-
zout adjust to taste1 snuifje
-
verse koriander leaves only, to garnish2 - 3 takjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
10 g
Calorieën
991 kJ /
236 kcal
Vetten
12 g
Vezels
6.4 g
Koolhydraten
22 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Harira
7u.
Mexicaanse limoensoep
40min
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16u. 50min
Slasapje
Geen beoordelingen
Linzensoep met spinazie
50min
Velouté met Marokkaanse smaken
35min
Sinaasappelsalade met oranjebloesem
15min
Tajine van lam met abrikozen en honing
1u. 30min
Gevulde Marokkaanse broodjes (Batbout)
2u. 40min
Stoofpot van linzen
2u. 35min
Moussaka met linzen
2u. 20min
Bulgur en rode linzensoep
50min