Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g ui, cut in halves
- 40 g olijfolie
- 1 tl gemalen gember
- 1 tl gemalen koriander
- 1 tl gemalen komijn
- 1 tl zoete paprikapoeder
- ¼ tl gemalen zwarte peper, plus extra to taste
- ½ tl gemalen kaneel
- ½ tl gemalen kurkuma
- ¼ tl gemalen cayennepeper
- ¼ tl gemalen nootmuskaat
- 750 g water
-
2
groentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l)
of 2 volle tl groentebouillonpasta, huisgemaakt - 100 g rode linzen
- 800 g tomatenblokjes uit blik
- gemalen zwarte peper, plus extra to taste
- 1 snuifje zout, adjust to taste
- 2 - 3 takjes verse koriander, leaves only, to garnish
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 991 kJ / 236 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 6.4 g
Alternatieve recepten
Indiase groentencurry
50 Min
Vegetarische bonenburger
1h 20min
Ezogelin Soep
1h 5min
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16h
Rode biet en geitenkaasroomijs met crackers
14 godz. 55 min
Kikkererwten flatbread met curry groenten dip
50 Min
Linzenbrood
1 Std. 55 Min
Baked Beans (Gebakken bonen op z’n Amerikaans)
20 Min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1h 15min
Parelgerst- en champignonsoep
Geen beoordelingen
Linzensoep met spinazie
50 Min
Kikkererwtensoep met spinazie
40 Min