Apparaten en Accessoires
Gazpacho
Voorbereiding 10min
Totaal 1u. 15min
6 porties
Ingrediënten
-
pruimtomaten rijp, in helften gesneden1000 g
-
groene paprika50 g
-
uien40 g
-
komkommer deels geschild70 g
-
teentje knoflook1
-
azijn30 g
-
zout1 tl
-
extra vergine olijfolie50 - 100 g
-
ijsblokjes8
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
2 g
Calorieën
616 kJ /
146 kcal
Vetten
13 g
Vezels
2.4 g
Koolhydraten
5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Het basiskookboek
174 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Vitello tonnato
13u.
Vegetarische chili
35min
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Geen beoordelingen
Guacamole
5min
Romige aspergesoep
25min
Koken van parelspeltgraan
Geen beoordelingen
Glühwein
15min
Courgettesalade met asperges en pompelmoes
30min
Aspergesoep met citroen
55min
Asperge-langoustine terrine
10u.
Asperge-watermeloen salade
40min
Venusschelpen op zeemanswijze
30min