Apparaten en Accessoires
Salmorejo
Voorbereiding 10min
Totaal 10min
6 portie
Ingrediënten
-
extra vergine olijfolie150 g
-
eieren hardgekookt4
-
Serranoham in stukken gesneden100 g
-
teentjes knoflook1 - 2
-
tomaat, rijp in stukken gesneden1000 g
-
zout1 theelepel
-
paneermeel wit150 g
-
azijn30 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1074.3 mg
Eiwitten
13.6 g
Calorieën
1799.2 kJ /
430 kcal
Vetten
30.8 g
Vezels
3.1 g
Verzadigd vet
5.6 g
Koolhydraten
25 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Honey BBQ Chicken
Geen beoordelingen
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Geen beoordelingen
Glutenvrije mini hazelnoot-confituur gebakjes (Linzer torte)
Geen beoordelingen
Tarbot in champagnesaus
Geen beoordelingen
Parmezaan op plantaardige basis
5min
Geroosterde porchetta met peren en uien
12u.
Vegan mayonaise
Geen beoordelingen
Lams- en Quinoastoofpot
Geen beoordelingen
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Geen beoordelingen
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Geen beoordelingen
Spiesje van konijn, appel en pruim
1u.
Kokos Dahl
25min