Apparaten en Accessoires
Salmorejo
Voorbereiding 10min
Totaal 10min
6 portie
Ingrediënten
-
extra vergine olijfolie150 g
-
eieren hardgekookt4
-
Serranoham in stukken gesneden100 g
-
teentjes knoflook1 - 2
-
tomaat, rijp in stukken gesneden1000 g
-
zout1 theelepel
-
paneermeel wit150 g
-
azijn30 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1074.3 mg
Eiwitten
13.6 g
Calorieën
1799.2 kJ /
430 kcal
Vetten
30.8 g
Vezels
3.1 g
Verzadigd vet
5.6 g
Koolhydraten
25 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Witte Bonensoep met Aardappelen en Chorizo
Keine Bewertungen
Lookbrood met Geitenkaas en Honing
Keine Bewertungen
Mini Filodeeghoorntjes met Makreelmousse, Avocadocrème en Gember-Limoenroomijs:
Keine Bewertungen
Parmezaan op plantaardige basis
5 Min
Champignon en spinazie lasagne
Keine Bewertungen
Kurkumapizza met ansjovis, courgettebloemen en uien
2 Std. 15 Min
Levercake
1 Std. 50 Min
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Keine Bewertungen
Maïsbrood en cheddar muffins
Keine Bewertungen
Sojabolognese
40 Min
Pikante Kip met Kokosrijst
Keine Bewertungen