Apparaten en Accessoires
Sous-vide octopussalade
Voorbereiding 30min
Totaal 8u.
4 portie
Ingrediënten
-
octopus de tentakels (2-2,5 cm dik)600 g
-
paprikapoeder1 el
-
olijfolie60 g
-
zout½ tl
-
teentjes knoflook gehakt2
-
gedroogde laurierbladeren2
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1600 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
-
wortelen in staafjes (0,5 x 5 cm)120 g
-
rode uien gehalveerd en in dunne plakjes (0,5 cm)100 g
-
groene paprika in staafjes (0,5 x 5 cm)80 g
-
rode paprika in staafjes (0,5 x 5 cm)80 g
-
witte azijn15 g
-
verse peterseliebladeren5 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
594 mg
Eiwitten
25 g
Calorieën
1177 kJ /
281 kcal
Vetten
17 g
Vezels
2.3 g
Verzadigd vet
2.5 g
Koolhydraten
6 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sous-vide koken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Vitello tonnato
13u.
Glutenvrije Koekjes van Rijstmeel en Chocolade
Geen beoordelingen
Baeckeoffe herzien door Eric Guérin
Geen beoordelingen
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30min
Gegrilde octopus met aardappelen
2u. 45min
Uiensoep
1u.
Pisco sour
10min
Inktvis, chorizo en witte bonenstoofpot
5u. 30min
Misosoep, sake zeevruchten en rijst
Geen beoordelingen
Kikkererwten shoarma salade bowl
40min
Forelmousse
5min
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4u.