Apparaten en Accessoires
Sous-vide octopussalade
Voorbereiding 30min
Totaal 8u.
4 portie
Ingrediënten
-
octopus de tentakels (2-2,5 cm dik)600 g
-
paprikapoeder1 el
-
olijfolie60 g
-
zout½ tl
-
teentjes knoflook gehakt2
-
gedroogde laurierbladeren2
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1600 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
-
wortelen in staafjes (0,5 x 5 cm)120 g
-
rode uien gehalveerd en in dunne plakjes (0,5 cm)100 g
-
groene paprika in staafjes (0,5 x 5 cm)80 g
-
rode paprika in staafjes (0,5 x 5 cm)80 g
-
witte azijn15 g
-
verse peterseliebladeren5 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
594 mg
Eiwitten
25 g
Calorieën
1177 kJ /
281 kcal
Vetten
17 g
Vezels
2.3 g
Verzadigd vet
2.5 g
Koolhydraten
6 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sous-vide koken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Hartige krans met olijven, spek en cheddarkaas
Geen beoordelingen
Baeckeoffe herzien door Eric Guérin
Geen beoordelingen
Sous-vide Gegaarde Biefstuk met Béarnaise Saus
Geen beoordelingen
Krokant gebraad met moutbiersaus
2u. 40min
Salmorejo
Geen beoordelingen
Gegrilde zeevruchten plank
Geen beoordelingen
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Geen beoordelingen
Zuivelvrije tzatziki
Geen beoordelingen
Geroosterde porchetta met peren en uien
12u.
Sous-vide miso aubergine
2u. 45min
Gekruide kersenbrioche-krans
2u. 20min
Beef laab
1u. 5min