Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g octopus, de tentakels (2-2,5 cm dik)
- 1 el paprikapoeder
- 60 g olijfolie
- ½ tl zout
- 2 teentjes knoflook, gehakt
- 2 gedroogde laurierbladeren
- 1600 g water ongeveer, aan te passen indien nodig
- 30 g vers geperst citroensap (½ citroen)
- 120 g wortelen, in staafjes (0,5 x 5 cm)
- 100 g rode uien, gehalveerd en in dunne plakjes (0,5 cm)
- 80 g groene paprika, in staafjes (0,5 x 5 cm)
- 80 g rode paprika, in staafjes (0,5 x 5 cm)
- 15 g witte azijn
- 5 g verse peterseliebladeren
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1177 kJ / 281 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 2.5 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 594 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gegrilde octopus met aardappelen
2 godz. 45 min
Margarita
10min
Bearnaisesaus
15min
Op Thaise wijze gebakken vis in bananenblad met gemengde salade
1h
Bevroren veenbessen margarita
5min
Lamsspiesjes
Geen beoordelingen
Pikante sinaasappelchocolade op een stokje
2 godz. 50 min
Curryworst en linzen
1h
Vleesballetjes met parelrijst
Geen beoordelingen
Misosoep, sake zeevruchten en rijst
Geen beoordelingen
Mexicaanse rozemarijnpunch
10min
Bearnaisesaus
20min