Apparaten en Accessoires
Sous-vide octopussalade
Voorbereiding 30min
Totaal 8u.
4 portie
Ingrediënten
-
octopus de tentakels (2-2,5 cm dik)600 g
-
paprikapoeder1 el
-
olijfolie60 g
-
zout½ tl
-
teentjes knoflook gehakt2
-
gedroogde laurierbladeren2
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1600 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
-
wortelen in staafjes (0,5 x 5 cm)120 g
-
rode uien gehalveerd en in dunne plakjes (0,5 cm)100 g
-
groene paprika in staafjes (0,5 x 5 cm)80 g
-
rode paprika in staafjes (0,5 x 5 cm)80 g
-
witte azijn15 g
-
verse peterseliebladeren5 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
594 mg
Eiwitten
25 g
Calorieën
1177 kJ /
281 kcal
Vetten
17 g
Vezels
2.3 g
Verzadigd vet
2.5 g
Koolhydraten
6 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sous-vide koken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Bao Buns met Pulled Pork in BBQ-saus
2u. 10min
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
30min
Zoete Aardappel Bloemtaart
Geen beoordelingen
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Geen beoordelingen
Tarbot in champagnesaus
Geen beoordelingen
Gegrilde octopus met aardappelen
2u. 45min
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2u. 45min
Chorizo Quiche
2u. 30min
Pulled Pork
Geen beoordelingen
Japanse Ramen Noedelsoep
1u. 40min
Crème anglaise
15min
Beef Wellington
10u. 10min