Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
4 - 5
takjes verse bladpeterselie, enkel de blaadjes
of 4 - 5 takjes verse koriander, enkel de blaadjes - 250 g water
- 1000 g verse mosselen, schalen geschraapt en ontbaard
- 30 g extra vergine olijfolie
- 30 g sjalotten, gehalveerd
- 3 teentjes knoflook
-
1
verse rode chilipeper, klein, zaadlijsten verwijderd
(optioneel)
of ½ tl gedroogde pepervlokken (optioneel) - 50 g droge witte wijn (optioneel)
- 120 g kerstomaten, gehalveerd
- 40 - 50 g tomatenpuree (geconcentreerd)
- 1 snuifje zout
- 350 g penne of gelijkaardige korte gedroogde pasta
- extra vergine olijfolie, plus extra om te serveren
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2011 kJ / 480 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 5.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zoete aardappel pannenkoekjes met rabarber-anijs compote
25min
Bloemkool met kaas en gekookte eieren
35 Min
Gegrilde octopus met aardappelen
2 godz. 45 min
Parmezaan op plantaardige basis
Geen beoordelingen
Vegan citroen en zwarte thee taart
Geen beoordelingen
Miso witvis met sperziebonen en kikkererwtenpuree
Geen beoordelingen
Ingelegde champignons
Geen beoordelingen
Witte chocolade cheesecake
16h
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
50 Min
Gekookte pasta
20 Min
Gnocchi met tomaat-mascarponesaus, broccolisalade en fruitsorbet
30 Min
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
1 godz. 10 min