Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
4 - 5
takjes verse bladpeterselie, enkel de blaadjes
of 4 - 5 takjes verse koriander, enkel de blaadjes - 250 g water
- 1000 g verse mosselen, schalen geschraapt en ontbaard
- 30 g extra vergine olijfolie
- 30 g sjalotten, gehalveerd
- 3 teentjes knoflook
-
1
verse rode chilipeper, klein, zaadlijsten verwijderd
(optioneel)
of ½ tl gedroogde pepervlokken (optioneel) - 50 g droge witte wijn (optioneel)
- 120 g kerstomaten, gehalveerd
- 40 - 50 g tomatenpuree (geconcentreerd)
- 1 snuifje zout
- 350 g penne of gelijkaardige korte gedroogde pasta
- extra vergine olijfolie, plus extra om te serveren
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2011 kJ / 480 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 5.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1 godz. 30 min
Shakshuka
50 min
Tosti met cottage kaas
Brak ocen
Ratatouille galette
1 godz. 30 min
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
1 Std. 10 Min
Roergebakken champignons
55min
Eieren met kruidensaus en Paaskoekjes
Brak ocen
Veenbessen-chocolade cakemix
Brak ocen
Vastensoep
30 Min
Gepaneerde hamburger van kalkoen en spinazie
35 min
Trio van rijst, vis en groenten
35 min
Sous-vide kip pakketjes met rode paprika saus
2 godz. 10 min