Apparaten en Accessoires
Paëlla
Voorbereiding 15min
Totaal 50min
4 portie
Ingrediënten
-
gele ui in tweeën gesneden100 g
-
teentjes knoflook2
-
olijfolie15 g
-
langkorrelige rijst250 g
-
water600 g
-
kippenbouillonblokje (voor 0,5 l) verkruimeld1
-
gehakte tomaten, uit blik200 g
-
saffraan1 dosis
-
paprikapoeder zoet2 tl
-
olijven, zwart, ontpit (optioneel)100 g
-
gele paprika in reepjes snijden75 g
-
rode paprika in reepjes snijden75 g
-
zout aan te passen naar smaak3 snuifjes
-
peper, gemalen aan te passen naar smaak2 snuifjes
-
mosselen, vers, schoongemaakt500 g
-
verse sperziebonen100 g
-
groene erwten, vers100 g
-
kippenborst filet, zonder vel in stukjes gesneden (3 cm)300 g
-
chorizo dun gesneden200 g
-
inktvis ring, rauw250 g
-
gekookte garnalen gepeld200 g
-
citroen
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1451 mg
Eiwitten
68 g
Calorieën
3533.8 kJ /
844.6 kcal
Vetten
29.9 g
Vezels
4.8 g
Verzadigd vet
9.3 g
Koolhydraten
71.4 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Galette van Pompoen en Ui met herfstige Koolsalade
55min
Pizza met parmaham en walnoten
Geen beoordelingen
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Geen beoordelingen
Gnocchi van Kwark en Griesmeel met saus van Vers Fruit
Geen beoordelingen
Kip Fricassee met Asperges
1u.
Krokant gebraad met moutbiersaus
2u. 40min
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Geen beoordelingen
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Geen beoordelingen
Zalm met rijst en champignons
30min
Marokkaanse Kip met Bloemkoolcouscous
25min
Risottata met kip en champignons
40min
Pasta met crème van pistache
30min