![Kartoffel-Sellerie-Gratin Kartoffel-Sellerie-Gratin](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/ebe47651-36f4-48ae-934d-bb1addb07fb1/Derivates/72cfee6f-831c-4800-a293-369153b6b8d6.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Emmentaler, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Zweig Thymian, abgezupft
- 100 g Milch
- 200 g Sahne
- ¼ TL Muskat
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 650 g Knollensellerie, in Stücken
- 500 g Wasser
- 650 g Kartoffeln, mehligkochend, in Würfeln (2-3 cm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1212 kJ / 290 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 16 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 382 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tartiflette (französischer Kartoffelauflauf)
1ч. 45 мин.
Curry-Kartoffel-Suppe
35 min
Spinat-Feta-Lasagne
1h 15min
Zucchini-Kartoffel-Parmigiana
1h 15min
Kürbis-Kartoffel-Gratin mit Kräuterhalloumi
45 min
One-Pot-Pasta mit Grünkohl-Gorgonzola-Sauce
30 min
Gewürzhirse mit Gemüse und Spiegeleiern
50 мин.
Rosenkohl-Kartoffel-Gratin
1ч. 30 мин.
Spinat-Reibekuchen-Burger
35 min
Makkaroni mit Paprika-Frischkäse-Sauce
25min
Pasta mit Spitzkohl-Currysauce
30 min
Grüne Kokos-Pasta
20 Min