Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Schalotte, halbiert
- 1 Zweig Rosmarin, abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
- 70 g Schinkenspeck, gewürfelt
- 30 g Olivenöl
- 350 g Linsen, aus der Dose, abgetropft
- 400 g Süßkartoffeln, in Stücken (2-3 cm)
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 900 g Wasser
- 150 g Nudeln (z. B. Ditalini)
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
-
4
TL Balsamico, dunkel (optioneel)
of 4 TL Crema di Balsamico (optioneel)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2019 kJ / 482 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 69 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 11.5 g
- Natrium
- 1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risoni-Gemüse-Topf mit Avocado
30 Min
Süßkartoffel-Reis-Topf
30 Min
Würzig-schneller Reiseintopf
35 Min
Kartoffel-Paprika-Gulasch
45min
Grünkohl-Kartoffelstampf mit Mettwürstchen
30 Min
Paprika-Kichererbsen-Topf mit Hackfleisch
25 Min
Reis mit Wokgemüse und Erdnuss-Sauce
30 Min
Pesto-Bohnen-Eintopf mit Nudeln
50 Min
Kartoffelpüree mit Spinat und gewürzten Kichererbsen
55 Min
Marokkanische Linsensuppe
35 Min
Grüne Kokos-Pasta
20 Min
Chili con Chorizo
30 Min