Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1600 g Kichererbsen, aus der Dose, abgetropft
- 300 g vegetarische Würstchen, in Scheiben (5 mm)
- 2 Knoblauchzehen
- 300 g Möhren, in Stücken
- 250 g Porree, nur weiße Teile, in Ringen
- 50 g Olivenöl
- 1600 g Wasser
-
4
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 4 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l), zerkrümelt - 400 g Kartoffeln, in mundgerechten Stücken
- 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- 1 - 2 TL Salz
-
4
TL Paprika rosenscharf
of 4 TL Paprika edelsüß - 2 - 4 Prisen Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1531 kJ / 366 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 7.9 g
- Natrium
- 519 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Hokkaido-Endo-Eintopf
40min
Bohneneintopf mit Feta
45min
Kartoffel-Paprika-Gulasch
45min
Griechisches Kartoffelgulasch
45min
Kartoffel-Eintopf im Thermomix Friend
35min
Rote-Linsen-Gratin
1h 20 min
Linsen-Reis mit gebratenen Zwiebeln
45min
Paprika-Kichererbsen-Topf mit Hackfleisch
25min
Milchreis
55min
Marokkanische Linsensuppe
35min
Brokkoli-Frikadellen mit Kartoffelpüree und Radieschen-Salat
1h
Linseneintopf
4h